Bootstalling Leeuwarden

Bergsma Yachtservice biedt hoogwaardige bootstalling in Leeuwarden en omgeving. Of je nu op zoek bent naar binnenstalling of buitenstalling, Bergsma Yachtservice heeft de juiste faciliteiten en expertise om aan je behoeften als bootbezitter te voldoen.

Buitenstalling

Voor buitenstalling biedt Bergsma Yachtservice ruime buitenplekken om uw boot, schip, sloep of yacht te stallen. Met gemakkelijke toegang tot het water en uitstekende faciliteiten ben je verzekerd van een comfortabele en handige oplossing voor het stallen van je boot. Of je nu regelmatig het water op gaat of je boot voor langere tijd wilt stallen, Bergsma Yachtservice zorgt ervoor dat je vaartuig veilig en goed verzorgd is.

Binnenstalling

Voor binnenstalling biedt Bergsma Yachtservice ruime en goed geventileerde loodsen die zeer geschikt voor het veilig stallen van boten. Deze overdekte faciliteiten beschermen je vaartuig tegen de elementen en bieden een optimale omgeving om schade door weersinvloeden te voorkomen. De loodsen zijn voorzien van beveiligingsmaatregelen zoals cameratoezicht en toegangscontrole, waardoor je boot veilig is tegen diefstal en onbevoegde toegang. Bovendien biedt Bergsma Yachtservice professionele onderhouds– en reparatiediensten, zodat je boot in topconditie blijft terwijl deze gestald is.

Bergsma Yachtservice heeft een team van ervaren en deskundige medewerkers die klaar staan om je te helpen met al je behoeften. Wij bieden ook aanvullende diensten zoals winterklaar maken, onderhoud en reparatie, zodat je boot in optimale staat blijft. Bovendien is de locatie van Bergsma Yachtservice gunstig gelegen in Leeuwarden, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende omliggende gebieden.

Kortom, Bergsma Yachtservice is de ideale keuze voor bootstalling in Leeuwarden en omgeving. Of je nu binnenstalling of buitenstalling nodig hebt, je kunt vertrouwen op de hoogwaardige faciliteiten, professionele service en uitgebreide expertise van Bergsma Yachtservice om je boot veilig en goed verzorgd te houden.

Advies & informatie

Bel ons op: +31 6 42084445 of stuur een mailtje naar: info@lbergsma.nl

Voordelen opslag

Hoogwaardige bootstalling

Overdekt of buiten

Deskundige medewerkers

Gunstig gelegen