Hout

Als u een boot bezit, bent u zich er waarschijnlijk van bewust dat regelmatig onderhoud noodzakelijk is om uw schip in topconditie te houden. Bij Bergsma Yachtservice begrijpen we dat houtwerk een belangrijk onderdeel is van het onderhoud van uw boot. Of het nu gaat om schoonmaken, lakken en/of schilderen, of onderhoud en vernieuwing van Teakdekken, ons team van professionals kan u helpen. 

Schoonmaken, Lakken en/of Schilderen

Bij Bergsma Yachtservice hebben we jarenlange ervaring in het schoonmaken, lakken en/of schilderen van boten. Of het nu gaat om het vervangen van verweerd of beschadigd houtwerk of het upgraden van de uitstraling van uw boot, wij kunnen u helpen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw boot er weer als nieuw uitziet, klaar om de golven te trotseren.

Interieur werk Bergsma Yachtservice

Onderhoud en vernieuwing van Teakdekken

Teak is een populaire keuze voor dekken vanwege de duurzaamheid en het mooie uiterlijk. Echter, teakdekken vereisen ook regelmatig onderhoud om ze in goede staat te houden. Onze experts hebben uitgebreide ervaring in het onderhoud en vernieuwen van teakdekken. Wij zorgen ervoor dat uw teakdekken in topconditie blijven en er als nieuw uitzien.

Interieur Werkzaamheden

Niet alleen kunnen wij u helpen met werkzaamheden bovendeks, maar wij kunnen ook interieur werkzaamheden voor u oppakken. Ons team van vakmensen kan helpen met het opknappen van het interieur van uw boot, waardoor het er weer als nieuw uitziet. Van het vervangen van meubilair tot het vervangen van vloeren, wij hebben de vaardigheden en expertise om het werk te doen.

Van Top tot Teen Opknappen van een Sloep 

Als u op zoek bent naar een volledige make-over van uw boot, dan bent u bij Bergsma Yachtservice aan het juiste adres. Wij kunnen uw sloep van top tot teen opknappen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Van het vervangen van houtwerk tot het toevoegen van nieuwe functies, wij kunnen het allemaal doen. Ons team van professionals zal ervoor zorgen dat uw boot er fantastisch uitziet en klaar is voor uw volgende avontuur op het water.

Neem contact op

Kortom, Bergsma Yachtservice is uw partner als het gaat om houtwerk en andere onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan uw boot. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw boot er op zijn best uitziet. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Advies & informatie

Bel ons op: +31 6 42084445 of stuur een mailtje naar: info@lbergsma.nl

Bergsma Yachtservice

Hoogwaardige service

Eigen werkplaats

Deskundige medewerkers

Gunstig gelegen