RVS- & Aluminiumwerk

Uw jacht, boot of sloep is een kostbaar bezit en het is belangrijk om het goed te onderhouden. Naast het reguliere onderhoud, zoals het poetsen van de romp en het controleren van de motor, is het ook noodzakelijk om uw Roest Vrij Staal (RVS) en aluminium regelmatig aandacht te geven. Hierbij kunt u denken aan het maken of vervangen van relingen, bolders of beugels. Bergsma Yachtservice biedt een uitgebreide service om uw RVS en aluminium in topconditie te houden.

RVS onderhoud

RVS is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal, maar het heeft wel onderhoud nodig om er als nieuw uit te blijven zien. Door invloeden van buitenaf kan er aanslag op het RVS ontstaan, zoals zout- en kalkaanslag. Dit kan de glans van het materiaal verminderen en zelfs voor corrosie zorgen. Het is daarom belangrijk om het RVS regelmatig te reinigen en te onderhouden. Bergsma Yachtservice beschikt over de kennis en materialen om uw RVS weer als nieuw te maken.

Aluminium onderhoud

Aluminium is een licht en sterk materiaal, dat veel gebruikt wordt in de scheepsbouw. Het is echter wel gevoelig voor corrosie en oxidatie. Door de juiste behandeling kan dit voorkomen worden en blijft het aluminium in goede conditie. Bergsma Yachtservice kan u adviseren over de juiste behandeling en kan het aluminium voor u onderhouden en repareren.

Service op maat

Bij Bergsma Yachtservice kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden gerelateerd aan RVS en aluminium. Of het nu gaat om het vervangen van relingen, bolders of beugels, of om het onderhoud van de scheepshuid of de mast, wij bieden service op maat. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in de scheepsbouw en kunnen u adviseren over de juiste oplossing voor uw boot.

Neem contact op

Heeft u vragen over het onderhoud van uw RVS en aluminium, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en gaan samen met u zorgen voor de juiste oplossing, zodat u weer met veel plezier het vaarseizoen tegemoet kan zien.

Advies & informatie

Bel ons op: +31 6 42084445 of stuur een mailtje naar: info@lbergsma.nl

Bergsma Yachtservice

Hoogwaardige service

Eigen werkplaats

Deskundige medewerkers

Gunstig gelegen