Jachtonderhoud

Bij Bergsma Yachtservice in Leeuwarden bent u verzekerd van uitstekend jachtonderhoud voor uw schip. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw vaartuig in topconditie te houden, zowel qua algemeen onderhoud als gespecialiseerde zorg.

Voor algemeen onderhoud bieden we een breed scala aan diensten, waaronder het controleren en repareren van elektrische systemen, het vernieuwen van verf en lak, en het inspecteren van de romp en het dek. Motoronderhoud is cruciaal voor een betrouwbare vaart, en onze experts zorgen ervoor dat uw motor in optimale staat verkeert, inclusief regelmatige inspecties, reparaties en olieverversingen.

Ons houtwerkonderhoud geeft uw schip een prachtige uitstraling, met restauratie en vervanging van houten elementen zoals teakdekken en interieurdetails. Het reinigen van uw schip omvat grondige schoonmaakbeurten voor een frisse uitstraling.

Voor meer gespecialiseerde behandelingen bieden we antifouling en osmosebehandelingen om de levensduur van uw schip te verlengen. Bij Bergsma Yachtservice staat kwaliteit voorop, en wij staan klaar om uw schip in topvorm te houden, zodat u zorgeloos van uw tijd op het water kunt genieten.

Voor alle typen boten en jachten

Bij ons bent u in goede handen als het gaat om het onderhoud en de verzorging van uw kostbare vaartuigen. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan jachten, waaronder de luxueuze GrandBanks en de elegante IceBay. Ook de hoogwaardige Fairline, de verfijnde Princes, de veelzijdige Bayliner en de betrouwbare Valkkruiser behoren tot onze expertise.

Of u nu eigenaar bent van een indrukwekkende motorjacht of een charmante sloep, ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw vaartuig er komend vaarseizoen weer prachtig uitziet en perfect vaart.

Op zoek naar een (winter)stalling voor uw boot ook dit kunnen wij u bieden. Klik de onderstaande knop voor meer informatie.

Advies & informatie

Bel ons op: +31 6 42084445 of stuur een mailtje naar: info@lbergsma.nl

Bergsma Yachtservice

Hoogwaardige service

Eigen werkplaats

Deskundige medewerkers

Gunstig gelegen