Bootstalling Friesland

Bent u op zoek naar een betrouwbare bootstalling in Friesland? Zoek niet verder! Bergsma Yachtservice, gevestigd in het prachtige Leeuwarden, biedt zowel binnen- als buitenstalling voor uw waardevolle vaartuig. Met onze jarenlange ervaring en passie voor boten, zorgen wij ervoor dat uw boot veilig en beschermd wordt opgeslagen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de wintermaanden of wanneer u uw boot tijdelijk niet gebruikt.

Buitenstalling

Voor degenen die de voorkeur geven aan buitenstalling, hebben we ook uitstekende faciliteiten. Ons ruime buitenterrein is volledig omheind en biedt voldoende ruimte voor boten van verschillende afmetingen. Bovendien controleren onze medewerkers regelmatig de staat van uw boot, zodat eventuele problemen snel kunnen worden opgemerkt en aangepakt.

Binnenstalling

Onze binnenstalling is speciaal ontworpen om uw boot te beschermen tegen de elementen. Onze ruime en goed geventileerde hallen bieden een ideale omgeving om uw boot te bewaren. Met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder cameratoezicht en een alarmsysteem, zorgen we ervoor dat uw boot te allen tijde in veilige handen is. Bovendien heeft u gemakkelijk toegang tot uw boot, zodat u altijd klaar bent om het water op te gaan zodra het seizoen weer begint.

Bij Bergsma Yachtservice begrijpen we dat uw boot meer is dan alleen een vaartuig. Het is uw trots en vreugde, en daarom behandelen wij het met de grootst mogelijke zorg. Onze ervaren technici kunnen ook onderhouds– en reparatiewerkzaamheden uitvoeren terwijl uw boot bij ons gestald is. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete refit, wij zorgen ervoor dat uw boot in topconditie blijft, zodat u er optimaal van kunt genieten wanneer u weer het water op gaat.

Wanneer u kiest voor Bergsma Yachtservice, kiest u voor gemoedsrust. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw boot serieus en zorgen ervoor dat deze in veilige handen is. Of u nu kiest voor binnen- of buitenstalling, u kunt erop vertrouwen dat uw boot beschermd is tegen alle mogelijke risico’s. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Bergsma Yachtservice de beste keuze is voor bootstalling in Friesland.

Advies & informatie

Bel ons op: +31 6 42084445 of stuur een mailtje naar: info@lbergsma.nl

Voordelen opslag

Hoogwaardige bootstalling

Overdekt of buiten

Deskundige medewerkers

Gunstig gelegen