Winterstalling boot Leeuwarden

Bent u op zoek naar de perfecte winterstalling voor uw boot in Leeuwarden? Zoek niet verder! Bergsma Yachtservice verwelkomt u met open armen in onze winterstallingfaciliteit. Met jarenlange ervaring in het onderhouden en beschermen van boten, begrijpen wij de waarde van uw dierbare bezit en bieden wij de beste zorg die uw boot verdient.

Buitenstalling

Voor degenen die de voorkeur geven aan buitenstalling, hebben we ook uitstekende faciliteiten. Ons ruime buitenterrein is volledig omheind en biedt voldoende ruimte voor boten van verschillende afmetingen. Bovendien controleren onze medewerkers regelmatig de staat van uw boot, zodat eventuele problemen snel kunnen worden opgemerkt en aangepakt.

Binnenstalling

Onze binnenstalling is speciaal ontworpen om uw boot te beschermen tegen de elementen. Onze ruime en goed geventileerde hallen bieden een ideale omgeving om uw boot te bewaren. Met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder cameratoezicht en een alarmsysteem, zorgen we ervoor dat uw boot te allen tijde in veilige handen is. Bovendien heeft u gemakkelijk toegang tot uw boot, zodat u altijd klaar bent om het water op te gaan zodra het seizoen weer begint.

Bij Bergsma Yachtservice begrijpen we dat uw boot meer is dan alleen een vaartuig. Het is uw trots en vreugde, en daarom behandelen wij het met de grootst mogelijke zorg. Onze ervaren technici kunnen ook onderhouds– en reparatiewerkzaamheden uitvoeren terwijl uw boot bij ons gestald is. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete refit, wij zorgen ervoor dat uw boot in topconditie blijft, zodat u er optimaal van kunt genieten wanneer u weer het water op gaat.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw boot een veilige en zorgeloze winterstalling te bieden. Bergsma Yachtservice in Leeuwarden staat klaar om u te helpen uw boot in topconditie te houden, klaar voor uw volgende avontuur op het water. Uw boot verdient niets minder dan het beste, en dat is precies wat wij leveren.

Advies & informatie

Bel ons op: +31 6 42084445 of stuur een mailtje naar: info@lbergsma.nl

Voordelen opslag

Hoogwaardige bootstalling

Overdekt of buiten

Deskundige medewerkers

Gunstig gelegen